İstanbul 2012

5 Kasım 2011 Cumartesi · Posted in ,

Tarih: 9-11 Mart 2012
Yer: Ataköy Atletizm Salonu/İstanbul
İki senede bir düzenlenen Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nın 15.si ülkemizde gerçekleşecek.Bu organizasyon bu zamana kadar aldığımız en önemli atletizm organizasyonu.Her organizasyonda olduğu gibi,daha başından pek çok eksiklik ve hata var.Ama bugün bunlardan bahsetmeyeceğim.Bu kısacık organizasyonu nasıl kolay ve eğlenceli bir hale getiririz ona bakalım.
Öncelikle organizasyonun resmi sitesini buyurun(Bknz:İstanbul 2012) Açtığınızda göz yormayan,basit bir içerikle karşılaşıyorsunuz.Genel bilgiler,haberler,fotoğraflar,bilet bilgileri,iletişim gibi pek çok konu mevcut.

Bilet satışları başlamış durumda.Biletler Biletix üzerinden alınıyor.Gün gün sabah,akşam ya da kombine olarak alabiliyorsunuz.Kombine fiyatları 60TL.2001 ve sonrası doğumlular için seans başı 5TL.

Yarışma programı da açıklanmış durumda.Gün gün ve saat saat.Özellikle takip ettiğiniz branş varsa programa bakarak bilet almak sizin için daha uygun olur.

Ve geldik belki de en ilgi çekici en önemli bilgiyi vermeye.Organizasyona katılacak dünyaca ünlü atletlerden bazıları şöyle:
Bayanlar sırıkla yüksek atlama dünya rekortmeni ünlü Rus atlet Yelena Isinbayeva,
Bayanlar yüksek atlamanın merakla takip edilen ismi Hırvat Blanka Vlasic,
Yine bayanlarda 100 ve 200m.lerde son dünya şampiyonu,4x100m de takımını birinciliğe taşıyan Jamaika'lıları şaşırtan ABD'li Carmelita Jeter.
Erkeklerde 3 adım atlamada son dünya şampiyonu,beyaz saç bandının çok yakıştığı Fransız Teddy Tamgho.Umarım Philips Idowu'da gelir.Bu çılgın atletlerin çekişmesine şahit oluruz :)

Son olarak :


Leave a Reply

Blogger tarafından desteklenmektedir.