İstanbul 2012- Meraklı Bekleyiş

24 Kasım 2011 Perşembe · Posted in

   Bildiğiniz üzere Dünya Salon Atletizm Şampiyonası 9-11 Mart 2012 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.Organizasyonun yapılacağı yer olarak öncelikle Sinan Erdem Spor Salonu gösterilmişti.Araya Dünya Basketbol Şampiyonası girince,başka bir yerde yapılmasına karar verildi ve bunun için Sinan Erdem Spor Salonu'nun yanı başına Ataköy Spor Salonu'nun inşa edilmeye başlandı.


   İnşaat başladığı günden itibaren yetişemeyeceğine dair haberler ortaya çıktı.Atletizm Federasyonu ve diğer yetkililer seferber olduklarını,endişelenmeye gerek olmadığını söylediler.
  Herkes merakla beklemeye başladı.


  Geçtiğimiz günlerde bu haberler tekrar gündeme geldi.Hatta hala kaba inşaat halinde olduğunu söyleyenler atletizm severler de var.Tabi ben İstanbul'da yaşamadığım için o kadar detayını bilmiyorum ama tüm bu haberlerin üzerine Spor Bakanı Suat Kılıç bir açıklamaya yaptı.


 ''Sinan Erdem Spor Salonu yanında son anda inşa edilmesi nedeniyle yeni salonda ortaya çıkan ihtiyaçların gerekliliği yerine getiriliyor. Zaman kısıtlı olsa da ivedilikle uluslararası organizasyonlar için ihtiyaç duyulan şartlar tesis edilecek. Türkiye'nin uluslararası organizasyonlardaki başarısı ortada. Bugüne kadar tüm büyük organizasyonlardan başarı ile çıkmış bir ülkeyiz. Zaman sınırlı olsa bile, bu tesisin tamamlanması için tüm imkânlar seferber edilmiştir.''  dedi.

   Herkes meraklı bekleyişine devam ediyor.


Leave a Reply

Blogger tarafından desteklenmektedir.